Neste MY uusiutuva diesel on edelläkävijöiden valinta

Neste MY uusiutuva diesel on heti saatavilla oleva ratkaisu, joka pienentää kasvihuonepäästöjä jopa 90 % ja joka sopii kaikkiin nykyisiin diesel-moottoreihin. Siksi se on edelläkävijöiden valinta.

DB Schencker keventää logistiikan hiilijalanjälkeä

Suomen johtaviin kuljetus- ja logistiikkayrityksiin lukeutuva DB Schenker keventää logistiikkansa hiilijalanjälkeä käyttämällä Neste MY uusiutuvaa dieseliä kevyessä jakelukalustossaan Helsingissä ja Turussa. DB Schenkerin globaali tavoite on olla ympäristövastuun edelläkävijä kuljetus- ja logistiikka-alalla. Globaalien hiilidioksidipäästöjen lisäksi Neste MY uusiutuvan dieselin valinnalla on välittömiä vaikutuksia Turun ja Helsingin alueiden paikalliseen ilmanlaatuun.

Valtra vie Neste MY uusiutuvaa dieseliä yli 75 maahan

Valtra on maailman johtava traktoreiden valmistaja ja sen tehtailta valmistui vuonna 2017 noin 8 000 traktoria. Valtra päätti ensimmäisenä tehtaana maailmassa ottaa käyttöönsä Neste MY uusiutuva diesel -polttoaineen ensitäyttö- ja säilytyspolttoaineeksi kaikkiin uusiin traktoreihinsa. Valinnan myötä noin 700 000 litraa fossiilista dieseliä korvataan vuosittain 100-prosenttisesti uusiutuvalla polttoaineella.

Neste MY on osa hiilineutraalia lentokenttää

Finavian operoima Helsinki-Vantaa lentokenttä on virallisesti hiilineutraali lentokenttä. Lentoasemalle on myönnetty korkeimman tason kansainvälinen ACA-sertifikaatti. Hiilineutraaliuteen on päästy hyödyntämällä uusiutuvia energialähteitä ja panostamalla uusiin, energiatehokkaisiin ratkaisuihin – kuten valitsemalla Neste MY uusiutuva diesel lentokentällä kulkevien ajoneuvojen polttoaineeksi.

Savonlinja panostaa vähäpäästöiseen liikkumiseen

Vähäpäästöisemmän liikenteen kehittäminen on Suomen merkittävimpiin liikennöitsijöihin kuuluvan Savonlinjan perusperiaatteita. Päästötalkoot eivät nojaa ainoastaan vähäpäästöisempään kalustoon, vaan lisäksi osassa kalustoa käytetään Neste MY uusiutuvaa dieseliä. Konserniin kuuluvan Etelä-Suomen Linjaliikenteen HSL-liikennöinnissä syntyy sen ansiosta jopa 2 439 950 tonnia vähemmän hiilidioksidia vuosittain.

Neste MY sopii UFF:lle kuin hanska käteen

UFF käyttää Neste MY uusiutuvaa dieseliä logistiikkaketjussaan. Tämän ansiosta UFF:n vuosittain keräämät 15 miljoonaa kiloa vaatteita kuljetetaan kotimaassa jopa 90 prosenttia kevyemmin kasvihuonekaasupäästöin. Ilmastonmuutoksen vastaisessa taistelussa auttava Neste MY uusiutuva dielsen sopiikin kierrättämiseen ja kehitystyöhön keskittyneen UFF:n toimintaan erinomaisesti.

Lassila & Tikanoja vauhdittaa ympäristötavoitteitaan

Osa Lassila & Tikanojan pääkaupunkiseudulla liikkuvista jäteautoista kulkee Neste MY uusiutuvalla dieselillä. Ympäristöhuoltoon sekä tukipalveluihin erikoistuneen yrityksen tavoitteena on vähentää toiminnoistaan syntyviä hiilidioksidipäästöjä 25 % vuosikymmenen loppuun mennessä. Lassila & Tikanoja haluaa myös olla muuttamassa kulutusyhteiskuntaamme tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Kokonaan jätteistä ja tähteistä valmistettu Neste MY tukee näitä tavoitteita erinomaisesti.

Lue lisää Neste MY -asiakkaiden edelläkävijätarinoita täällä.

Läpimurto, joka muuttaa maailmaa.

Neste MY uusiutuva diesel on 100 % jätteistä ja tähteistä valmistettu innovaatio, joka vähentää polttoaineen elinkaaren aikana syntyviä kasvihuonekaasupäästöjä jopa 90 %. Ja mikä tärkeintä, voit valita sen jo tänään, tässä ja nyt.

Lue lisää

Miksi Neste MY?

Tällä ja seuraavilla vuosikymmenillä tehtävät valinnat määrittelevät sen, millaisen jäljen me maailmaan jätämme. Jotta ilmaston lämpenemistä voitaisiin hidastaa EU:n määrittelemälle tasolle, vuoteen 2030 mennessä kasvihuonekaasupäästöjä on leikattava 39 prosenttia vuoden 1990 tasoon verrattuna.

Lue lisää

Suomalainen menestystarina

Neste on maailman suurin uusiutuvan polttoaineen tuottaja. Nesteen uusiutuva diesel pyörittää pyöriä Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa.

Lue lisää

Neste MY asemat

Suomessa myytävä Neste MY valmistetaan 100 % teollisuuden prosesseissa syntyvistä jätteistä ja tähteistä. Voit tankata sitä jo 35 asemalla. Etsi lähin Neste MY asemasi täältä.

Lue lisää